dimecres, 30 de març del 2016

IV JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

IV JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

El proper dijous 28 d'abril de 2016 s'enceten les IV Jornades Construïm el Futur que organitza, conjuntament, l'Amipa, l'alumnat i el professorat del CC Sant Salvador d'Artà. Enguany, a més, s'hi suma l'associació "Sant Salvador 3.0. Gestió i innovació del coneixement".

Gràcies a la feina de tots els que conformam aquest grup de gent units per un objectiu comú, l'educació, i a tots els que any rere any assistiu i participau d'aquestes jornades, hem arribat ja a la IV edició d'aquest cicle de ponències. Enguany, a més, el professorat que així ho demani rebrà 1 crèdit de formació del professorat*.

El cartell que hem preparat per enguany respon a un fil conductor que pensam que és indisoluble de l'educació: la comunicació. La comunicació, entès  com a instrument bàsic de relació entre les persones, s'ha utilitzat sempre per a interpretar la nostra vida quotidiana, i per a les relacions humanes i animals. Cal, però, parlar-ne des de diferents aspectes i punts que fan que la comunicació d'avui sigui radicalment diferent a la de fa només unes dècades, i, alhora, exactament igual a la dels primers homes. Per això, i perquè pensam que per tal d'humanitzar la nostra societat i fer-la més afectuosa, tendre i amable és imprescindible conèixer els mecanismes de la comunicació actual, hem convidat als següents ponents, tots ells investigadors, coneixedors i transmissors de la seva saviesa:

Sebastià Serrano. COMUNICACIÓ, ADOLESCÈNCIA I EDUCACIÓ. 28 d'abril.
Maria José Monzó. COMUNICACIÓ, SEGURETAT I INTERNET. 5 de maig.
Manuel Armayones. COMUNICACIÓ I EFECTE SMARTPHONE. CONNECTAR-SE AMB SENTIT. 12 de maig.
Jordi Gil. COMUNICACIÓ I INFORMACIÓ PER A TOTS. ¿COM EXPLICAR LES NOTÍCIES A PARES I FILLS?

Podreu saber més de cada una de les ponències i dels nostres convidats a mesura que els nostres alumnes vagin treballant, investigant i actualitzant la informació en aquest bloc oficial, com a projecte competencial i didàctic d'Educació Secundària del CC Sant Salvador.

http://jornadesconstruimelfutur.blogspot.com

Gràcies a tots per fer possible les JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR.

*Actualment en procés d'acceptació per part de la Conselleria d'Educa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar