divendres, 11 de març del 2016

ERASMUS+ A FRANÇA

ERASMUS+ A FRANÇA

El passat 11 de Març, set alumnes del CC Sant Salvador (Antonia Carrió, Montserrat Santadreu, Paula Nicolau, Alba Viera, Maria Magdalena Nicolau, Joan Navarro i Joan Cerrato) i dos professors del centre (Margalida Cantó i Tòfol Massanet) varen partir cap a França per participar en la tercera mobilitat del projecte Erasmus + "No Problems, Just Solutions". 
Els dos primers dies es varen passar a París on el bon temps va acompanyar i, per tant, es va poder disfrutar de la capital. Allà, el nostre grup va visitar llocs emblemàtics com el Louvre, la catedral de Notre Damme, l'Arc de Triomf, el Sagrat Cor o la Torre Eiffel. A part d'això, també es va poder gaudir dels carrerons de barris tan populars com Montmartre o Saint Germain. 
Després d'aquesta estada a la capital, on es va coincidir amb els alumnes i professors danesos d'Usserod Skole, tothom es va dirigir a la localitat de Chartres, on els pares i alumnes francesos esperaven els seus convidats. Durant una setmana, els alumnes i professors dels països que participen al projecte varen realitzar activitats i tallers al Collège Florimond Robertet, a la localitat de Brou. Les activitats estaven lligades a la ressolució de problemes i conflictes derivats de les xarxes socials. 
La organització de la setmana per part de l'escola francesa va ser tot un èxit ja que professors i alumnes varen ser tractats de meravella. Des d'aquestes pàgines, volem donar l'enhorabona, en especial, als nostres set alumnes pel seu comportament i la seva actitud durant tota la setmana. 
Ara ja ens toca a nosaltres ja que la propera mobilitat serà a Artà el proper 29 de maig. De ben segur que entre tots podem fer que aquesta experiència segueixi sent inoblidable! 
Merci beaucoup, France! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar