dimarts, 8 de març del 2016

IL·LUSIONS DINS LES MALETES


USSEROD SKOLE


M’agradaria iniciar la nostra participació amb aquest blog donant les gràcies a tot el professorat del nostre col·legi, especialment al professor d’anglès. Ell, juntament amb tots els altres, han lluitat per aconseguir veure’ns damunt el projecte “Erasmus” que estam duent a terme des de fa tan sols uns quants dies. L’intercavi d’alumnat ha estat amb un col·legi danès, l’anomenat Ussored Skole. No és el primer intercanvi realitzat entre ambdós centres, i esper, de tot cor, que no sigui el darrer. Així, els que venen després de nosaltres també gaudiran d’experiències tan vitals com la que estam vivint aquí nosaltres cinc.

Ussored Skole ens ha acollit com si fóssim al nostre propi centre: tot l’alumnat ens ha rebut amb molt bon peu, i també ho han fet els professors. Estam vivint amb famílies daneses on molt a gust ens sentim. Han aconseguit, en tants pocs dies, fer-nos sentir com a casa i d’aquesta manera, apropar-nos més a l’ambient familiar que tan lluny tenim.

No serà la neu que ens farà enyorar el Sol de Mallorca, ni tampoc el mal temps ens impedirà sortir al carrer. Disfrutarem cada moment viscut aquí i gaudirem cada petit detall. Estant lluny de casa, valorarem el que tenim quan no ho tenim i que no ens adonam compte que és allà. Experimentarem sensacions que possiblement no haguéssim tengut si la nostra decisió hagués estat la contrària. Seran sensacions tant bones com dolentes, però seran les suficients i necessàries com per fer-nos crèixer interiorment.

Salutacions des de Dinamarca,

Pau Sanxo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar