dijous, 10 de març del 2016

INTERCANVI A DINAMARCA

El dimecres dia 2 vàrem arribar a Dinamarca i feia molt de fred. Pel que he vist a la família tothom són molt simpàtics i amables.
Quan vàrem arribar, cada una vàrem anar cap a la casa a la qual viurem els pròxims mesos. Quan vaig arribar a ca na Lea, em va mostrar la casa, que és bastant grossa. Després ens vàrem asseure a la taula del menjador per xerrar un poc i em varen dir més o menys, el que tenien pensat fer aquests tres mesos. Finalment, al vespre vaig donar menjar i coses típiques de Mallorca que espès hi havia duit, i la mare de na Lea ens va fer un sopar típic danès.

El dijous 3, vàrem anar per primer dia a l'escola i ens vàrem retrobar amb els danesos que l'any passat varen venir a Mallorca, llavor d'això, vàrem fer una meditació i vàrem anar a fer classe.
Vàrem acabar l'escola i vaig anar cap a casa, juntament amb na Mar i na Lea. Al capvespre vaig anar al supermercat amb la mare de na Lea i la seva germana. Després devers les sis vàrem sopar, ja que després a les set havíem d'anar als "scoutts", que és un grup de nins i nines que fan activitats a la naturalesa.

El divendres 4, a l'escola em vaig acomiadar d'en Tòfol, ja que no el tornaria a veure. Com que els divendres tenim educació física, vàrem fer una classe de ioga. Quan vàrem acabar l'escola, vaig anar amb na Lea i na Mar a ca na Clara (on viu na Pau) i com que les tres mallorquines estàvem molt cansades vàrem fer sesta. Ens vàrem despertar quan na Lea i na Clara ens varen venir a cridar per ajudar a fer el sopar, ja que l'havíem de fer nosaltres. Vàrem preparar creps amb escalada i carn. Finalment, vàrem sopar amb la família de na Clara i vàrem decidir que na Pau i na Clara vendrien a dormir a ca nostra. I així ho vàrem fer. Quan vàrem ser a ca nostra, vàrem jugar amb el "singstar" i la Wii.

El dissabte 5, quan ens vàrem despertar (ens vàrem despertar tard), la mare de na Lea, ens va preparar el berenar, que va consistir en pa, fruita, pernils i formatges, salsitxes i bacó i ous. Quan ens vàrem acabar el berenar, vàrem replegar la taula i vàrem decidir d'anar a la piscina totes cinc.
Vàrem arribar a la piscina devers a la una i mitja, ens vàrem sorprendre amb el que ens vàrem trobar tres trampolins (un de cinc metres), un tobogan, tres piscines (una era on ens tiràvem des dels trampolins i el tobogan, l'altre hi havia gent practicant natació i gent jugant, i a la darrera, que era calenta, era pels més petits) i finalment hi havia ja sauna i uns banys turcs. Vàrem estar a la piscina fins a les quatre, ja que tancaven.

Quan vàrem sortir de la piscina, la mare de na Lea ens va venir a cercar i vàrem tornar a ca nostra. Seguidament, vàrem cantar una altra vegada amb el "singstar" una estona més, i quan ens vàrem cansar, vàrem anar a jugar amb la Wii. A l'horabaixa, varen venir en Nocolai i na Bàrbara i vàrem seguir jugant amb la Wiii cantant. Més tard, la mare de na Lea ens va cridar per anar a posar taula i sopar, i mentre na Mar, na Pau, na Bàrbara, na Lea i en Nicolai posaven la posaven, la germana de na Lea (na Freja), vàrem preparar una ensalada. Quan vàrem haver acabat, vàrem anar a mirar una pel·lícula i a dormir.

Diumenge 6, quan ens vàrem aixecar tots, vàrem anar a mirar una pel·lícula i després a berenar. Al migdia na Pau i na Clara i na Bàrbara i en Nicolai, se'n varen anar i nosaltres ens vàrem dedicar tot el dia a mirar pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar