diumenge, 20 de març del 2016

LIKE THERE'S NO TOMORROW




Els dies passen però el fred no se’n va. El sol es deixa veure entre els arbres qualque estona, però aviat es torna a amagar. Alguns flocs de neu s’han deixat caure, però aviat s’han fos. Horsholm és una ciutat que faci el temps que faci, té molt d’encant.

Res ens ha impedit disfrutar dels dies per aquí, ja que totes estam ben preparades pel mal temps. Disfrutam cada dia com si no hi hagués un demà, i ho feim pensant amb totes aquelles persones que ho han fet possible, i lo molt agraïdes que estam. Pensam també, amb els familiars i els amics que tan lluny tenim, però que a vegades donaríem el que fos per tenir-los al nostre costat, ja que l’enyorança sempre hi és. Les famílies daneses ens fan sentir molt a gust i ens tracten com un germà més dels seus fills. Els que ara són els nostres germans, fan el mateix paper que els que tenim a Mallorca, tot i que no ens barallam tant. Els pares, fan els papers dels pares, però les renyades mai hi són. 

Totes estam encantades de poder viure aquesta experiència i poder disfrutar-la amb tant de gust, ja que sabem que viatges com aquestes, possiblement no ho tornem a viure.


Salutacions des de Dinamarca,
Pau Sanxo


                           

                   

1 comentari:

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar