divendres, 18 de març del 2016

TALLERS I ACTIVITATS ENTORN LES JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR


TALLERS I ACTIVITATS ENTORN LES JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

Com cada any, els alumnes d’ESO del CC Sant Salvador preparen, conjuntament amb el professorat del centre, les Jornades Construïm el Futur. De fet, l’objectiu més important d’aquestes jornades és precisament ajudar als nostres joves perquè tenguin un futur digne. Són ells, per tant, els que han d’aprofitar al màxim aquesta activitat, i són ells, per tant, els responsables que tot funcioni i estigui perfectament organitzat el dia que iniciem les Jornades.

Enguany hem preparat quatre tallers previs a les Jornades que han servit perquè els alumnes aprofundeixin i aprenguin de cada un dels temes que es tractaran més endavant al Teatre. Així, entre el divendres dia 18 i el dilluns dia 21 de març es varen desenvolupar conjuntament quatre activitats. A la primera, Ajo Monzó els va venir a parlar de seguretat a internet, i del món que s’amaga darrera els tres mil milions de persones que habiten la xarxa; Pere Sánchez els va fer un taller per parlar sobre ètica periodística, i la informació i desinformació que rebem des dels diferents mitjans; Anna Lassana, directora del documental 30 minuts “No puc viure sense tu”, els va parlar sobre els smatphones i la dependència que generen; finalment, Toni Colomer va preparar un taller sobre Comunicació i relacions humanes, per aprofundir en el gran regal de la comunicació i tot el que l’envolta.

El dimarts dia 22 els alumnes varen continuar el taller per preparar les falques que es sentiran a la ràdio, els cartells per publicitar les Jornades, la roda de premsa i entrevistes que ells mateixos oferiran als diferents mitjans de comunicació, i el vídeo promocional de les Jornades.

Tot plegat, tres jornades intenses per construir, juntament, el futur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar