dimecres, 9 de març del 2016

INTERCANVI DINAMARCA

Primera setmana

Dimecres 2 de Març

Vàrem arribar a Dinamarca damunt la una i mitja del migdia, després anàrem a recollir les maletes i al sortir per la porta, ens esperava la nostra nova família, hi havia tant la Lea, com la seva mare Ann i la seva germana Freja, però qui no hi havia era el pare de la família.

Llavors vàrem anar cap a la casa i l'Ann, es va equivocar dues vegades de camí així que vàrem haver d'estar més temps del que tocava, finalment vàrem arribar i ens varen ensenyar tota la casa, una casa bastant gran de dos pisos, les cases són bastant diferents aquí, però això ja ho sabia. La meva nova casa té dues entrades, la principal a la part de dalt, perquè aquí no és com a Mallorca que algunes tenen un o més pisos, podríem dir a dalt, aquí el que tenen és la planta principal a la part de dalt i una altra a la planta baixa com si estàs al soterrani, o almenys així és ca meva. Tenen tres moixos i un ca molt gran, que em fa una mica de por, però com tots els cans, només és que aquest és molt gran, quasi m'arriba per la cintura, però be, m'arribaré a acostumar. Els moixos estan per tot arreu, de vegades els trobam damunt el nostre llit i mengen dins la cuina, els pugen damunt la taula i mengen allà, i el ca és molt ximple, també està per tot i baveja per tota la casa, cosa que no ens fa molta gràcia.
Vàrem descansar una estona i vàrem desfer les maletes i llavors vàrem jugar una estona amb la Wii amb na Lea i na Freja, vàrem anar a sopar una mica més tard de l'habitual i ja vàrem anar a l'habitació fins que ens va pegar la son i a dormir.

Dijous 3 de Març

Va ser el primer dia d'escola i estava molt nerviosa per veure a tothom i als que ja coneixia, ens vàrem aixecar a les 7 per anar cap a classe que comença a les 8, el primer que vàrem fer va ser meditació durant un quart o mitja hora més o menys, després ja vàrem començar les classes i no vàrem fer gaire cosa, ja que era el primer dia. Després la Ann ens va venir a cercar de l'escola i na Lea va anar cap a l'església perquè hi ha d'anar per fer la confirmació, després ella havia d'anar a fer feina i la Ann i la Freja ens varen demanar si volíem anar al supermercat amb elles, na Francina hi va anar però jo envers d'anar-hi vaig estimar-me més anar a ca na Fie a estar amb na Caterina. Després quan vaig tornar a casa ja tenien al sopar preparat, vàrem sopar i anàrem a dormir.

Divendres 4 de Març

Després d'anar a escola vàrem anar a ca na Clara i na Pau a sopar. El capvespre com que estàvem molt cansades tant na Pau, na Francina i jo ens quedarem adormides una estona. Després les daneses ens varen despertar per anar a fer el sopar, vàrem fer creps amb carn i ensalada i Naxos amb salsa de guacamole. Després na Pau i na Clara varen venir a dormir a ca nostra i vàrem mirar pel·lícules, jugar amb la Wii i cantar amb el singstar fins que ens va pegar la son.

Dissabte 5 de Març

Ens vàrem aixecar bastant tard i després d'haver dinat vàrem anar a la piscina. Tenen una piscina molt gran on hi ha saunes banys turcs i fins i tot trampolins entre altres coses. Vàrem estar molt de temps allà fins que ja pareixíem peixets de tan arrugades que estàvem i com que la piscina ja tancava ens vàrem anar a dutxar. Més tard quan ja érem a la casa vàrem venir na Bàrbara i en Nicolai a dormir juntament amb nosaltres, ja que na Pau i na Clara tornaven a quedar a dormir. Vàrem sopar i després vàrem cantar una estona amb el singstar tos junts. Després na Francina, na Pau i jo vàrem mirar pel·lícules fins molt tard, mentre les altres jugaven amb la Wii.

Diumenge 6 de Març

Després que ens aixequéssim bastant tard, vàrem venir a cercar les altres.
Quan vàrem acabar de dinar vàrem fer una estona de sesta i no vàrem sortir de la casa de tot el dia, ja que estàvem cansades i ens quedarem mirant pel·lícules tot el capvespre fins a l'hora d'anar a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar