dimarts, 17 de maig del 2016

Intercanvi Dinamarca


Aquesta setmana, ha fet molt bon temps i això ens ha permès fer moltes més coses que no podíem fer.
Dilluns, després d'anar a escola, na Caterina i jo vàrem anar a menjar un gelat a "Paradise", una gelateria molt bona, vàrem compartir un gelat de cinc bolles mentre preníem el sol, que va ser boníssim.
Dimarts, a l'escola, al temps del pati, totes vàrem anar a menjar una pizza i quan estàvem caminant, na Caterina va pegar a una finestra amb el cap, ja que anava mirant tot el temps el mòbil, va ser molt graciós, ja que les altres tres anàvem ben tranquil·les més endavant i vàrem sentir un cop molt fort, tanta sort que no es va fer gaire mal. Després de l'escola, na Caterina i jo vàrem anar al "Kabanah" i després vàrem fer un pícnic al llac.
Dimecres, jo i na Caterina vàrem anar a la platja, i pel camí jo vaig caure amb la bici.
La platja, no era molt guapa comparada amb les platges que tenim a Mallorca, però va estar bé. Vàrem sopar allà d'una pizza, vàrem menjar un gelat i després ja vàrem tornar.
Dijous, era el "Blue Monday", és el que fan després d'haver confirmat-se, així que no teníem classe, el matí vam anar a berenar a l'escola amb tots els altres, i després havíem d'anar a fer unes activitats, però nosaltres no hi varem, perquè jo i na Bàrbara, no ens trobàvem molt bé així que vàrem tornar a ca nostra. Després d'haver dormit damunt dues hores, estava molt millor i vàrem anar a sopar amb els altres de pizza a l'escola.
Divendres, després d'anar a escola va, anar a descansar una estona a ca nostra i després vàrem quedar amb les altres i vam anar a sopar al "Mc Donald's". Més tard vàrem anar a un parc on hi havia una tirolina on na Bàrbara va caure i es va fer un bon mal al genoll. Na Caterina va quedar a dormir a ca nostra i el vespre vàrem mirar la pel·lícula "How to be single".
La resta del cap de setmana va ser bastant avorrit, ja que vàrem estar tot el dia a ca nostra sense fer res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar