diumenge, 10 d’abril del 2016

TORNADA DE NA PAU DE DINAMARCA

Tornada de na Pau de Dinamarca


Com ja sabeu, na Pau Sanxo de 4t d'ESO va formar part de l'intercanvi a Dinamarca Erasmus+ tres mesos. Li vàrem fer unes preguntes sobre la seva experiència allà.
Primer de tot, ens va dir que va decidir fer aquest intercanvi perquè una oportunitat així no la tenim cada dia i perquè l'any passat hi va anar 3 setmanes i se li va fer curt. També ens ha dit que no ha estat possible estar 3 mesos perquè no s'ha pogut trobar un canditat o candidata que vengués 3 mesos a Mallorca, per això només hi ha anat 40 dies però segur que les recordarà sempre.
Amb la família amb qui estava, tot i no xerrar la mateixa llengua, s'han comunicat a través de l'anglès, que és la llengua del perquè d'aquest intercanvi, i ens ha dit que s'ha sentit en tot moment com si fos una més de la família. 

Canviar d'escola durant quaranta dies implicava haver de fer els exàmens i els deures allà, i ens ha explicat que tot ho feia online, i sense problemes. 


Na Pau, valenta com és diu que sens dubte repetiria aquesta experiència, perquèens aquests 40 dies els ha trobat molt curts. Ha estat una experiència molt bona i l'ha sabuda disfrutar molt bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar