dilluns, 25 d’abril del 2016

Aquestes setmanes passades, en varem tenir una de vacances, on na Mar, na Caterina i na Bàrbara varen tornar a Mallorca durant deu dies. Na Pau i jo, varem quedar. Varem estar quasi cada dia juntes, ja que fèiem diferents activitats. Un dia, varem anar al Bakken, que es el parc d'atreccions més antic del món, varem estar allà tot el dia, i ens vam divertir molt. Un altre dia, varem anar a Copenhagen a veure gent d'Artà que havia vengut de vacances aquí. Ens varem passatgar per la ciutat durant tot el dia.
Quan varen acabar les vacances, na Caterina, na Bàrbara i na Mar, encara no havien tornat, però na Pau i jo, varem començar l'escola, on varem fer tota la setmana un projecte sobre l'aigua, on varem aprendre diferents coses relacionades amb l'aigua. Havíem d'exposar aquest projecte el dilluns següent, quan ja hi havia na Caterina, na Bàrbara i na Mar, pero na Mar, na Lea i jo, no varem anar a escola, ja que na Lea es confirma i varem anar a Copenhagen a que es proves el vestit. Llavors d'això, tota la setmana fèiem el mateix: anavem a l'escola, qualque capvespre anavem al centre i llavors cap a cases i sopavem i estàvem una estona xerrant i anavem a dormir.
Però divendres, havíem d'anar a una Gala. Així que quan varem acabar l'escola, ens varem anar a preparar per anar a la Gala, on varem sopar, varem votar per a la millor parella de vuité grau, i per a la millor parella de nové, també varem votar per al millor vestit, per les millors sabates, per el príncep, la princesa, per al rei, i per a la reina... Després de votar, varem ballar un ball molt antic. Quan varem acabar de ballar aquest ball, veren posar música i varem ballar fins a les deu i mitja del vespre. Després, na Caterina, na Bàrbara, na Paui na Mar, amb els danesos, s'en varen anar a can Nicolai a seguir amb la festa, i jo, me'n vaig anar a ca nostra perquè estava molt cansada.
El dissabte, a l'endemà de la Gala, varem anar el capvespre al Tivoli, un altre parc d'atraccions que està en mig de Copenhagen. Hi varem estar fins a les deu del vespre i ens varem divertir molt. Després  ens en varem anar amb el tren cap al poble on vivim. A l'estació del tren, ens varem despedir (amb molta de pena) de na Pau, ja que a les sis del matí partia cap a Mallorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar