dissabte, 28 de novembre del 2015

EXTRAESCOLARS

Al col·legi Sant Salvador, com cada any, feim una sèrie d'extraescolars. A Infantil s'hi ofereixen tres activitats extraescolars: Teatre, Psicomotricitat i English Games. A Primària poden triar entre Plàstica, Informàtica, Teatre, Batukada i Escacs. I a ESO, es pot anar a Teatre.

Dels 260 alumnes, aproximadament 92 d'ells van a Teatre; 4 d'Infantil a Psicomotricitat i 34 a English Games; dels de Primària, 23 van a Plàstica, 27 a Informàtica, 8 a Batukada i 38 a Escacs; a ESO uns 15 van a Teatre.



Extraescolar INFORMÀTICA

Hem anat a visitar el professor d'informàtica de primària, en Toni Colomer. Ens ha dit que hi ha dos grups, un de 1r i 2n de primària, que hi van els dilluns de 12h a 13h i fan 30 minuts de teoria i els altres 30 minuts juguen als jocs que ha elegit el professor, per posar en pràctica el que han après. L'altre grup és de 3r a 6è de primària. Aquest grup hi van els dilluns de 13.30 h a 14.30 h, com que son més grans fan diferents activitats com programes de disseny de fotografia, d'escriure, crear presentacions i com a novetat els de 6è de primària crearan el seu propi blog. Els nins s'ho passen molt bé i passen una estona de rialles mentre aprenen.


Petits Grans Informàtics


Hem entrevistat a dos alumnes d'informàtica, en Víctor de 2n de primària i en Miguel de 6è de primària. Ens han dit que van a informàtica perquè els hi agrada molt, allà aprenen des d'utilitzar un ordenador fins a crear un bloc. En Víctor ens ha dit que és el segon any que hi va, en canvi en Miguel hi va des de que va poder, és a dir des de 1r de primària. En Víctor l'any qui ve hi vol tornar i en Miguel si pogués hi tornaria però ja farà ESO.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar