dijous, 12 de novembre del 2015

ESPECIAL RACONS

Fashion show

Durant les pròximes nou edicions del Bellpuig farem especials racons per tal de fer-vos una descripció de cada taller i aproximar-vos a la feina que fan els alumnes.

Aquesta primera edició de l'especial racons començarà amb 'Fashion Show'. 
Hem entrevistat a na M.Angela que és la mestra d'Anglés de primària, aprofitant-ho, fa el racó en anglés a mes, els al·lots ho troben més divertit i es fiquen més dins el personatje. Li hem demanat a veure de que venia la idea de 'Fashion Show' i ens ha respost que anteriorment va fer un racó, 'Drama', en el qual s'havien de desfressar i va veure que els alumnes els hi agradava molt desfressar-se, així que va decidir fer aquest racó. 
Per començar, trien la roba i els complements, els quals després dibuixen i descriuen el seu look. Finalment, arriba el dia més esperat, el dia de la desfilada. Aquest dia els nins i les nines, excepte alguns dels més petits que tenen vergonya, es vesteixen, es pentinen i es maquillen com autentics Top Models, fins i tot els nins que ho passen de meravella vestint-se de dona.

Ella ens afirma que li agrada molt veure com s'ho pasen de bé els alumnes i que pensa fer aquest racó més vegades els propers anys.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar