divendres, 30 d’octubre del 2015

ESO VA AL BARRANC DE BINIARAIX

Els alumnes i professors d'ESO del Col·legi Sant Salvador vàrem anar d'excursió al Barranc de Biniaraix. Partírem amb autobús de la plaça del Pes, i vàrem tardar devers 1 hora i 30 minuts a arribar al pantà de Cúber. Llavors vàrem berenar just al primer refugi, a la sombra del Puig de l'Ofre. 

Mentre caminàvem es va produir un petit incident: la meitat del grup es va desviar per un altre camí. Però vàrem cridar per telèfon, demanarem a la gent que passava, fins que ens vàrem retrobar a la falda de l'Ofre. 

Caminarem  moltíssim per uns camins i escalonada de pedra. El cert és que les vistes des del camí al costat del Barranc de Biniaraix eren impressionants. No només per la vegetació, plena d'alzines i velles oliveres que ens recordaven bells poemes de Costa i Llobera, si no també per les marjades centenàries que ens traslladaven temps enllà fins a l'època musulmana. 

Poc a poc i després d'un llarg descens arribàrem al poble de Biniaraix on prenguérem lloc per dinar. Al final de l'excursió tots estàvem esbraonats i molt cansats, però va valer la pena l'esforç per recordar la immensitat de la Serra de Tramuntana.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar