divendres, 25 de setembre del 2015

ERASMUS PLUS



Danesos a l'escola

Com vàrem anunciar al passat Bellpuig, al col·legi Sant Salvador han vengut 4 danesos, na Clara, na Fie, na Lea i en Nicolai, de Userød Skola a passar tres mesos amb nosaltres. I per això els hem fet una estrevista i ens han comentat que esperen aprendre més anglès, conèixer el català i el castellà, i conèixer una altra cultura, en aquest cas la nostra.


Alguns esperaven enyorar-se perquè tres mesos fora les seves famílies és molt de temps. Però de moment ho duen bé. Una d'ells ha comentat que l’any passat ja havia vingut aquí, i volia fer nous amics i conèixer nous alumnes, aprendre més de Mallorca i d’Artà. Els hi agrada molt Artà, i diuen que és preciós.

El seu objectiu final és aprendre més idiomes, noves cultures, fer noves amistats i disfrutar d'aquesta oportunitat.



COMENÇAM ELS VIATGES

Els alumnes de Processos de Comunicació hem entrevistat a dos dels participants de l'Erasmus que van a Dinamarca, na Marina Serra i en Sebastià Matamales de 4t d'ESO, que parteixen el diumenge 4 d'octubre.

Ens han dit que no estan nerviosos però que és el seu primer intercanvi, i que esperen conèixer molta gent, aprendre anglès, conèixer una altra cultura, en aquest cas la danesa, visitar el país...  A dia d'avui ja saben amb la família que han d'estar i estan molt contents i amb ganes de conèixer-los.  

Ens han promès que en tornar ens contaran la seva experiència, i així us la podrem contar als lectors de Bellpuig. Els desitjam a ells i a tots els participants un bon viatge i que s'ho passin molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar