dimarts, 15 de setembre del 2015

CONTINUAM L'AVENTURA DIGITAL

Ara ja fa un any i ja ha passat un curs des que vàrem iniciar el Projecte Sant Salvador 3.0 a l’escola, i vàrem instaurar l’ús de l’iPad com a eina de feina, al voltant d’un projecte educatiu basat amb les noves tecnologies i noves metodologies d’ensenyament. Enguany s’incorpora al Projecte un nou curs, ja que es manté a 1r i 2n d’ESO, i s’adapta a 3r d’ESO. Seguim, doncs, l’aventura digital.

Els alumnes de Processos de Comunicació vàrem anar a fer una entrevista a dos alumnes de 1r d'ESO per veure que els pareixia fer feina amb el seu nou dispositiu iPad. N'Isabel i en Jaume, els dos delegats de curs, ens digueren que els hi feia molta il·lusió. començar a treballar amb la nova tauleta i amb els projectes que envolten aquesta eina. Els alumnes estan molt motivats i tenen moltes ganes de començar a estudiar amb l’aparell.

També entrevistàrem dues alumnes de 2n d'ESO perquè ens expliquessin la seva experiència després d’un any amb l’iPad. Na Paula i n'Alba pensen que és una molt bona experiència, ja que és una nova manera d’estudiar. Creuen que estaria bé que tots els centres implantessin aquesta eina, perquè es treballar amb es eines del present.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar