divendres, 11 de setembre del 2015

BENVINGUTS AL CURS 2015 - 2016. COMENÇA L'ESPECTACLE

COMENÇA LA FUNCIÓ: REOBRIM LES PORTES AL CC SANT SALVADOR

Als mestres, quan ens passa la Mare de Déu d’agost, se’ns disparen les alarmes que ens avisen que el temps de vacances s’acaben, i està a punt de començar el nou curs escolar. No serem hipòcrites: la primera sensació és de reticència. Però acte seguit apareixen les idees i els projectes que hauran de conformar el nou any acadèmic.

I així arriba dia 1 de setembre, i el retrobament amb els professors i tot el personal del centre. Uns primers minuts de salutacions i acte seguit apareixen els primers alumnes, amb la mateixa cara de son que alguns professors, per reexaminar-se d’aquelles matèries que varen quedar pendents per juny. Han estudiat, es nota, però la majoria d’ells ha optat per estudiar els darrers dos dies... ¡per això aquella cara de son! Alguns aproven, alguns suspenen... alguns riuen, alguns s’enfaden... Prova perfecte per comprovar que ja hem començat, i que algunes coses no canvien... bona senyal.

Però d’altres canvien. I també és bona senyal. A l’escoleta entren nins nous, i no estarem molt a escoltar els primers plors a Infantil, quan els pares i les mares, amb els ulls enterenyinants, “abandonin” els seu fills en mans d’uns desconeguts! Amb els braços estirats i mirant el portal, es resignen a quedar a un nou lloc, amb nous amics, i amb una mestra que no coneixen de res... Poques hores més tard apareixen les primeres imatges de tendresa entre mestres i alumnes, i la prova queda superada.

I entre canvi i canvi, s’acosta el dia d’obrir les portes de bat a bat, el moment màgic de començar el curs. Dia 11 tots a files, amb ganes, amb il·lusió i amb l’alegria carecterística del nostre centre, una alegria que s’ha de convertir en felicitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar