dijous, 27 de febrer del 2014

MERCADET SOLIDARI 2014. COL·LABORAM AMB EL “PROJECTE HOME”


Com ja és costum, els alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Sant Salvador estam al capdavant de l’organització, una vegada més, del  Mercadet Solidari, amb la finalitat d’ajudar algun col·lectiu que requereix la solidaritat de tota la societat. Però perquè això sigui possible necessitam el suport i la participació de tots els artanencs.

Enguany, el Mercadet Solidari es celebrarà el proper dimarts dia 4 de març, i tendrà lloc, com sempre, al carrer Caritat, 11, just davant la nostra escola. Ens hi trobareu a partir de les 9.00 h del matí, i fins a a les 16.30 h del capvespre.


Com de costum al Mercadet es vendran tot tipus d’objectes de segona mà a un preu molt baix, quasi simbòlic, per tal que sigui fàcil poder-hi contribuir. Però a més a més hi haurà una gran varietat de menjar (coques dolces i salades, pizzes...) que podreu acompanyar amb un refresc, un cafè o una xocolata calenta.
Tots els doblers de la recaptació d’aquest mercadet 2014 aniran destinats a “Projecte Home”, una organització dedicada a la prevenció del fenomen de les drogodependències. Aquesta organització ajuda a les persones amb drogoaddicció i els ofereixen un servei personalitzat i gratuït, per tal que puguin viure una vida lliure d’addiccions. Podeu trobar més informació sobre aquest projecte a la seva pàgina web: http://www.projectehome.com/ca/

Us convidam a col·laborar, a participar i a solidaritzar-vos amb la nostra iniciativa, i esperam veure-us al Mercadet Solidari 2014 el proper dimarts dia 4 de març.
Moltes gràcies!

Alumnes de 3r d’ESO
CC. Sant Salvador d’Artà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar