diumenge, 23 de febrer del 2014

DARRER DIA. RETORN A CASA


Arribam al final del viatge. Una setmana després de pujar al primer avió estem a punt d'agafar el quart, el que ens ha de dur de Madrid a Mallorca.


Enrere hem deixat set dies inoblidables, plens de bons moments i grans  visites al gran museu: Roma. Però sobretot ens en duim moltes emocions i un munt de sentiments positius. Hem conegut gent nova, hem conviscut amb famílies que no són com les nostres, però que ens han  ensenyat noves maneres de fer i de comportar-nos... Hem anat a escola a la italiana, al centre Leonardo da Vinci de Maccarese, i hem après com fan feina ells.




Tot plegat hem obert les nostres ments a un món globalitzat format per un munt de cultures que fan l'autèntica Europa dels pobles. En el nostre cas, fins a vuit llengües han conformat aquest projecte Comenius. I una de comú: l'anglès! Després de set dies magnífics podem dir que som més rics, som culturalment més rics. Tots hem estat mestres i professors d'allò que sabem, i alumnes del que saben els altres i ens han ensenyat.



I al final, emoció, novament molta emoció per haver deixat enrere, noves amistats, nous amics. Moltes rialles, alguna llàgrima, i molt agraïts a tots per haver-ho fet possible!

Grazzie mile!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar