dimarts, 4 de març del 2014

DESFILADA DARRERS DIES AL PATI DE L’ESCOLA


La desfilada d’ESO d’enguany ens ha sorprès a tots. I ens ha sorprès molt gratament, perquè els quatre cursos han treballat molt la desfressa i les actuacions. A primer d’ESO hem de destacar els Simpsons i les velletes de la tercera edat jugant a bingo. Esplèndides totes. A més, en Biel i en Toni també s’han desfressat de pagesos i mos han fet un ball a la versió dels jovenots de Puigpunyent.

A segon d’ESO hem tengut supergirls, futbolistes, agents 007, Harry Potters, capellans, unes super-ratolins... Tota classe de desfresses originals.

A tercer ens han sorprès amb en Gangman style, amb ball i coreografia inclosa. Impressionant. A més, ha tornat l’agent 007, els troglodites, les siameses... Novament originalitat i diversió.

Però de tots els grups hem de destacar la paròdia que els alumnes de 4t d’ESO han fet dels professors. Per parelles o individualment han imitat una classe de cada una de les assignatures del curs. Tots i cada un dels professors i professores han estat caricaturitzats pels propis alumnes, que han aconseguit que els assistents s’ho passassin molt bé.


Enhorabona a tots. Ara toca quaresma, i ja que hi som, podem aprofitar per fer feina de valent!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar