dilluns, 11 de desembre del 2017

CENTRE CAMBRIDGE

Som centre Cambridge

Enguany el nostre centre s’ha associat a la Universitat de Cambridge, i això ens dona la possibilitat, entre d’altres, de fer els exàmens oficials d’aquesta prestigiosa Universitat, i obtenir els títols europeus. 

Gràcies a aquest conveni, intentarem, a partir dels propers cursos, tenir la possibilitat que gent que no estudia a la nostra escola es pugui examinar igualment aquí, és a dir, que es pugui examinar al CC Sant Salvador.

Aquests exàmens aporten un certificat a nivell europeu. El CC Sant Salvador aposta per l’anglès i perquè els nostres estudiants tenguin un bon nivell de llengua estrangera, ja que obre moltes portes de cara al futur.

Margalida Cantó, una de les responsables d’aquest projecte, cap d’estudis d’ESO i professora de matemàtiques i tecnologia, afirmaque aconseguir ser una escola Cambridge és possible només si tens un bon projecte a presentar. També confirma que tots els exàmens que es facin dins aquest projecte tenen un certificat a nivell d’Europa, i que l’escola va fer aquest pacte amb la Universitat de Cambridge perquè “volem que els alumnes puguin tenir un títol del seu nivell d’anglès, tenint en compte que és optatiu”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar