dilluns, 11 de desembre del 2017

CIÈNCIES APLICADES I RECOLLIDA DE PILES

Ciències aplicades

Des de l’any passat, al col·legi es realitza una assignatura anomenada ciències aplicades que consisteix a poder conscienciar i sensibilitzar les persones de la importància de cuidar el medi ambient.

Aquesta assignatura la duu a terme el professor de Biologia i de Física i Química, en Pere Riutort. En aquesta activitat hi participen un petit grup de 6 alumnes de 4t d’ESO, els quals han elegit com a optativa Ciències Aplicades.

Com molts sabeu, avui en dia un nombre important depobles, entre els quals s’hi inclou Artà, des de 2014 han adoptat el programa de reciclatge, per cada vegada anar cuidant més el món on vivim, amb una forma tan senzilla i pràctica com treure els fems a la porta de casa, de manera selectiva.

Aquests nins i nines cada dilluns passen per les classes a recollir el material de reciclatge, tal com el paper i el plàstic que tenen uns poals específics. A més, són els encarregats  que el pati estigui més net degut a que vigilen una mica que tothom tiri els papers i restes orgànics al seu lloc

Els alumnes asseguren que els agrada fer aquesta tasca perquè no els hi costa molt.

Els nins de primària  des de ben petits es comencen a adonar de la importància que té cuidar el món en què vivim i viurem per molts d’anys, i aquest tema és cada vegada més important i necessari, per això el pares, gent adulta i l’escola en general, haurien d’ensenyar aquests valors als més petits de la casa. Bona feina!





Recollida de piles

Els alumnes de Primària estan realitzant una recollida de piles per reciclar. Els alumnes han fet una capsa amb cartó per ficar les piles que la gent ja no utilitza. El motiu d’aquesta recollida es perquè els alumnes de Ciències Aplicades de 4t d’ESO volen fer una recollida de piles, amb motiu de reciclar. Cada dia tota la gent que vulgui pot anar a deixar les piles que ja no utilitzi a l’entrada de Primària.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar