diumenge, 17 de setembre del 2017

ERASMUS+. ACABAR PER TORNAR A COMENÇAR 



La tercera, i darrera, reunió transnacional del projecte Erasmus+ "No Problems, Just Solutions" ha tengut lloc durant el 17 i 18 de setembre a Chartres (França). La reunió ens ha servit per avaluar, reflexionar i valorar aquests dos anys i per posar un punt i seguit a la nostra participació en futurs programes d'intercanvi. 

Un cop finalitzat "No Problems, Just Solutions", el nostre centre ja s'ha posat en marxa per confirmar la participació en un proper Projecte Erasmus+. L'equip estarà format per escoles de Dinamarca, França, Itàlia, Holanda, República d'Irlanda i el nostre centre. Aquest projecte s'iniciarà a principis del curs 2018/19 i tendrà una durada de dos cursos escolars. Amb la convicció i certesa de seguir millorant, el CC Sant Salvador estarà encantat de donar la possibilitat de viatjar i facilitar l'oportunitat de conèixer món i cultures de diferents escoles i llocs europeus als seus estudiants.


Aprofitant el viatge a França, quatre alumnes del CC Sant Salvador (Jesús Sansaloni, Isabel Moll, Mariona Caba i Bernat Matemales) s'han traslladat per estar-hi dues setmanes, al Collège Florimond Robertet a la localitat francesa de Brou. Allà, compartiran classes amb alumnes francesos i danesos i s'allotjaran amb famílies franceses. Tot i ser un any de transició cap a l'inici del proper Erasmus+, els intercanvis durant el curs 2017/18 seguiran. Per això,  a més d'aquest intercanvi a França, els nostres alumnes tendran la possibilitat de viatjar i rebre alumnes de la República d'Irlanda, de França i de Dinamarca durant diferents períodes del present curs escolar 2017-2018 per consolidar el coneixement i la pràctica de la llengua anglesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar