divendres, 29 de setembre del 2017

APRENEM ANGLÈS AMB ELS INTERCANVIS



Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han entrat dins el programa d’intercanvis a altres països que organitza el CC Sant Salvador amb l’objectiu de viure l’anglès de primera mà. Escoles d’Irlanda, França i Dinamarca, juntament amb la nostra, participaran al llarg d’aquest curs al projecte.

El passat divendres 29 de setembre deu alumnes de 2n i 3r d’ESO partiren a Dungloe, Irlanda, on s’hi estaran vuit dies convivint amb familíes d’allà, gràcies a un acord signat entre els dos centres (CC Sant Salvador i Rosses Community College). Allà realitzaran activitats i tallers i també excursions i visites a diferents indrets de la zona. 

Ja us informarem com han anat aquest vuit dies a terres celtes.

Erasmus+, una oportunitats per a tots

El director de la nostra escola, Guillem Serra, va anar al centre Robertet Florimond de França per assistir a una reunió per avaluar les activitats i mobilitats del projecte europeu Erasmus+, que es varen realitzar durant els dos darrers cursos escolars. Alhora, la trobada ha servit també per preparar el nou projecte que tendrà com a objectiu “Make It happen”, i que es durà a terme els dos propers cursos. En aquest projecte hi participen escoles d’Irlanda, França, Dinamarca, Itàlia, Holanda i la nostra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar