dimecres, 12 d’octubre del 2016

TORNADA DE VIENA (AUSTRIA)

El passat 2 d'octubre, set alumnes del CC Sant Salvador (Sebastià Sansaloni, Marta Gili i Maria Navarro de 4t d'ESO i Joan Mesquida, Paula del Campo, Marina Martí i M. Pilar del Valle de 3r d'ESO) i dos professors (Joan Martí i Tòfol Massanet) varen partir cap a Viena (Àustria) per formar part del la cinquena mobilitat del projecte Erasmus + "No Problems, Just Solutions", aquest cop organitzada per la  VES (Vienna European School), una escola internacional situada al centre de Viena. 
Com sempre, els alumnes es van allotjar amb famílies d'alumnes austríacs durant la setmana que va durar l'intercanvi. Durant els matins es van realitzar diferents excursions,  activitats i tallers que van culminar amb una presentació de la feina realitzada que va tenir lloc el darrer dia de la nostra estada a la capital austriaca. Entre les activitats més destacades podem trobar un tour guiat pels propis alumnes vienesos per a que la resta d'alumnes i professors poguessin conèixer la ciutat. Durant aquesta passejada els estudiants dels diferents països varen haver d'enregistrar un vídeo als principals punts d'interès tals com el Parlament, l'Opera House o la Catedral de St. Stephen's. També s'ha de destacar la visita al Schönbrunn Palace, la residència de l'emperador Franz Joseph i l'emperadriu Sisi. 


Per acabar només ens queda agrair al centre austríac la seva bona acollida i haver fet possible el més important: que un cop més els nostres alumnes hagin gaudit d'una setmana especial on s'ha experimentat una altra manera de viure, una cultura ben diferent i on esperem hagin nascut algunes amistats amb gent de païssos diversos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar