dimarts, 25 d’octubre del 2016

INAGURACIÓ RÀDIO SANT SALVADOR

El passat divendres 21 d'octubre es va inagurar la nova Ràdio Sant Salvador. Va ser un dia ple d’activitats i emocions, en què passaren pel nou estudi de la ràdio moltíssima gent, i entre d’ells molts alumnes. Per començar, IB3 Ràdio es va interessar molt pel nostre projecte, i va conduir fins a l’escola una unitat mòbil. 

Maria Antònia Suau, periodista d’IB3 Ràdio i el tècnic que l’acompanya, de les 11h fins a les11.30 entrevistaren a diferents alumnes per conèixer la seva opinió respecte la creació de la nova ràdio. També entrevistaren alguns professors i equip directiu, per conèixer-ne l’opinió. I fins i tot el Batle Tolo Gili passa també per la unitat mòbil d’IB3.

A les 11.30 h començà a emetre la nostra ràdio amb la benvinguda de part de tot el col·legi i amb la lectura d'una carta d’en Toni Colomer. A continuació vàrem fer una entrevista telefònica a en Guillem Serra, com a director de l'escola, i ens va dir que estava molt il·lusionat per aquesta nova eina que permeterà millorar la comunicació oral dels alumnes. La segona entrevista telefònica va ser a na Macu Moreno, presidenta de l'Amipa. Ella molt contenta va respondre les preguntes que en Jordi Barbón i n'Esperança Ginard li varen demanar. Va opinar que aquesta idea era molt bona perquè els alumnes millorarien les competències comunicatives i a la vegada es divertirien. 

Tolo Gili i Maria Antònia Suau també ens varen voler donar la seva opinió. El batle d’Artà ens va dir que era molt bona aquesta idea de fer una ràdio al centre i na Maria Antònia ens va xerrar sobre la seva experiència com a periodista i comunicadora, i ens va desitjar molta sort i llarga vida. Entre entrevista i entrevista anaven passant cançons de l'escoleta, infantil i 1r Cicle de Primària. Després de la darrera entrevista varen anar passant alumnes de 4rt, 5é, 6é i ESO per explicar alguns temes interessants, i fer valoracions sobre la nova ràdio.

Per poder disfrutar la nostra Ràdio Sant Salvador us heu de descarregar des del vostre mòbil o  tableta l’Aplicació Listen2MyRadio i cercar radiosantsalvador. És molt fàcil. Després, pitjau el boto Play i ja ens podreu escoltar. També podeu escoltar els diferents podcasts a la nostra web www.santsalvador.net, i cada dijous feim un recull de tota la programació i la passam a diferents hores. 


Visca la ràdio!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar