divendres, 26 de febrer del 2016

ESQUIADS 2016

Esquiada 2016

El passat 26 de febrer els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO emprenguérem el viatge “Esquiada 2016” cap a Boí Taüll. Ben prest, partírem cap a Palma amb molta il·lusió i un poc de son. Arribàrem a Barcelona puntuals i agafàrem el bus, amb en Magí al comandament, que ens duria cap a Boí. Després d'una hora i mitja de trajecte arribàrem a La Panadella per fer un descans, dinar i agafar forces per seguir el gran viatge. Continuàrem tres hores més fins arribar a Boí Taüll, on ja es veien muntanyes amb neu. Ens instal·làrem a l'hotel i anàrem a sopar a l'hora exacta que ens havia assignat el personal del Resort. Quan tenguérem la panxa ben plena anàrem a la discoteca, on els monitors de Boí Taüll ens havien preparat una festa de benvinguda: cantàrem, ballàrem i ens ho passàrem molt bé.

L'endemà començàrem l'aventura. Tothom estava molt nerviós per veure com aniria el primer dia esquiant. Quan arribàrem a les pistes ens separaren en diferents grups depenent del nivell que tenia cadascú. Després de dues hores esquiant amb el monitor, cadascú va poder anar lliurement esquiant per les pistes del seu nivell: verdes, les fàcils; blaves, nivell mitjà; vermelles, nivell avançat; i negres, per a experst. Quan ja estàvem un poc cansats anàrem tots junts a dinar al buffet de la cafeteria. Després tornàrem a esquiar fins que les pistes es tancaren. Abans de tornar a l'hotel visitàrem l'església de Sant Climent, i vérem una projecció de com eren les pintures de l'església abans  i com són ara; els responsables ens deixaren pujar al campanar i vérem el gran paisatge de la Vall de Boí. Ben cansats després d’una llarga i primera jornada d’esquí, tornàrem als apartaments del Resort. A la nit, encara trobàrem forces per anar a la discoteca, on ens férem amics de nins i nines franceses. A les 12 h, tothom a dormir.

Dimarts i dimecres varen ser dos dies especials, ja que quan tornarem de les pistes ben cansats i colpejats de les culades de l’esquí, poguérem anar a lSPA, disfrutar i relexar-mos durant 1 hora a les aigües calentes del complex. El cert és que després de llargues jornades d’esquiar es agrair molt el moment de relax.

Dijous era el darrer dia sencer que teníem per esquiar, així que aprofitàrem al màxim les totes les hores. Treguérem forces d’on ja quasi no en quedaven per no perdre ni un pam de neu sense esquiar. Novament el temps ens acompanya. De fet, el sol fou ben present quasi cada dia, exceptuant el primer, en què ens va tocar esquiar amb neu. Ben cansats  tornàrem a l'hotel i vàrem anar a la recollida de diplomes que ens donaren els nostres monitors. Després ens donaren temps lliure per acabar de fer les maletes i ordenar les habitacions. En acabar, ens dirigírem cap a la discoteca a ballar i veure’ns per darrera vegada amb els nostres amics de França.


Divendres, el dia que partíem encara poguérem esquiar durant unes poques hores fins que anàrem a dinar i a deixar el material. Ens canviàrem de roba i ens dirigirem cap a l'aeroport de Barcelona. En arribar ens digueren que el vol aniria retrassat, i efectivament, es va retressar 2 hores. Finalment poguérem agafar un avió a les 23.45 h i tornar cap a Mallorca. Els nostres pares i mares ens esperaven a la plaça del Pes a les 2 de la matinada, amb cares de son. Les nostres cares eren una mescla de son, cansament i nostàlgia, perquè el viatge havia arribat al final. Aquesta setmana ens ha deixat cops i alguna lesió, però també unes experiències úniques. Ens va encantar i ens agradaria repetir-lo.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar