diumenge, 27 d’abril del 2014

VIATGE D’INTERCANVI A XIPRE (ABRIL 2014)


Entre els dies 4 i 12 d’abril vàrem realitzar el darrer dels 5 viatges de l’intercanvi “Ways to a greener and healthier Europe” que va començar fa 2 anys a Letònia. Aquesta vegada vàrem viatjar a Paphos (Xipre) amb 6 alumnes de 3r i 4t d’ESO del CC Sant Salvador. S’ha de destacar la gran acollida i hospitalitat dels alumnes, famílies i professors xipriotes. Va ser la cloenda perfecta i a partir d’ara esperem que tengui continuïtat i sigui l’inici de noves amistats i visites arreu d’Europa.


Les impressions dels nostres alumnes després d’haver-se acomiadat dels seus amics varen ser les següents:
“Aquest viatge ens ha fet créixer com a persones i comprovar fins a quin punt podem estimar a persones que estan tant lluny. Gran experiència” (Bel Gomila)
“Aquest viatge ha estat una de les millors experiències de la meva vida. Els moments que he viscut a Xipre han estat inoblidables i m’han fet canviar la forma de veure el món” (Miquel Alzina)
“Aquesta experiència ha esta molt especial. Hem viscut moments inoblidables i hem conegut gent meravellosa a la qual hem agafat molt d’afecte. Tot i la distància, aquesta gent sempre serà al nostre cor i mai l’oblidarem” (Isabel Népola)
“Aquest ha estat el millor viatge que he fet mai, a més de conèixer millor la llengua anglesa, he conegut noves cultures i nova gent que mai oblidaré. És una experiència inoblidable que repetiria infinites vegades” (Pere A. Matemales)
“És una experiència … indescriptible. Pots conèixer gent, cultura, menjar … No hi ha paraules, només sentiments” (Colau Flaquer)
“L’amistat no entén de llengües, tothom estima amb el mateix idioma. No hi ha paraules que puguin descriure els magnífics moments que hem passat en aquest viatge inoblidable. Només és el final d’un nou començament” (Caterina Serra)


Esperem poder reiniciar un projecte com aquest ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar