diumenge, 27 d’abril del 2014

GRAN DEBAT i II JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR


El proper dimarts dia 29 d'abril celebram a l'escola el Gran Debat entre tots els alumnes d'ESO. Com ha és habitual, aquest dia discutim temes que ens interessa i dels quals poques vegades podem dir la nostra. Aquest dia, amb total respecte, som els protagonistes i defensors de les nostres idees. Però també aprenem a escoltar les opinions dels altres. Entre tots, intentam que el nostre futur sigui un poc millor.

A més a més, l’AMIPA, l’alumnat i el professorat del CC Sant Salvador organitzam les II Jornades Construïm el Futur. Enguany tractarem amb experts en la matèria temes de màxim interès amb un format de quatre conferències, i amb uns convidats d'excepció:
Dijous dia 8 de maig, Xavier Torres, nedador olímpic reconegut amb més d’un centenar de guardons, tractarà el tema de l’Esforç i èxit.
Dijous dia 15 de maig, Arcadi Oliveres, catedràtic de la UAB i president de Justícia i Pau, tractarà el tema sobre Justícia social.
Dijous dia 22 de maig, Carlos González, professor, científic i divulgador del coneixement, tractarà el tema d’Orientació professional.
Dimarts dia 27 de maig, Joan Mir Piza, metge de família, especialista en sexologia i teràpia de conducta, tractarà el tema de Sexualitat en l’adolescència.

Novament els protagonistes serem també els alumnes, que introduirem el tema amb un breu estudi que hem elaborat. Al final de l'acte, el torn obert de paraula farà protagonistes a tots i a totes els assistents. Les vostres opinions són molt importants, i ens agradarà escoltar-les.


Totes les conferències seran al Teatre d’Artà a les 20 hores, i obertes a l’assistència i participació de tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar