diumenge, 12 de novembre del 2017

BYE, BYE DANISH STUDENTS

Adéu danesos

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO han participat en un intercanvi amb una escola danesa. Els danesos han estat convivint amb estudiants del nostre centre durant un mes, però ja se n’han de tornar cap a Dinamarca. Els estudiants danesos han contat que des del moment que els professors els varen dir que hi havia la possibilitat de venir a l‘escola Sant Salvador d’intercanvi, l’any passat, no ho dubtaren gens ni mica i s’oferiren a participar-hi.

El dia 14 varen arribar a Mallorca. Les nostres famílies els esperaven amb moltes ganes de conèixer-los. Els ha agradat molt la nostra illa, però el que els ha agradat més són les persones que han conegut durant aquest temps. Encara que han enyorat un poc els seus amics i familiars, tornarien a repetir aquesta experiència tan bonica.

Els alumnes del nostre centre pensen que la convivència amb una persona estrangera es bona per aprendre la llengua anglesa, ja que aquest es un dels objectius d’aquesta activitat. Diven que el temps els ha passat volant, que ells s'esperaven que seria més llarga. Els hi agradaria molt tornar a repetir aquesta experiència, però amb més temps, com 3 mesos, ja que un mes passa molt ràpid.


We all will miss you , have a nice trip danish students.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar