dissabte, 6 de maig del 2017

PREMIS LITERATURA

Fa unes setmanes els alumnes de 6è de primària i 2n d’ESO varen participar al I Certamen de narrativa curta organitzat per l’Hospital de Manacor per celebrar els 20 anys de la seva inauguració.

Es varen presentar quatre obres de 2n d’ESO i nou de 6è de primària, i els resultats quasi bé no podien ser millors: Esperança Ginard Amores és la guanyadora del prermi comarcal d’ESO, mentre que Nadal Gili, segon classificat i Ricard Flórez, primer classificat de la categoria de 6è de primària.

L’acte solemne del lliurament dels premis dels guanyadors i per a celebrar els 20 anys de l’Hospital Comarcal, es va fer el passat 28 d’abril a l’Auditòrium de Manacor. A l’acte hi assistiren els guanyadors i els seus familiars, a més d’alguns companys dels guanyadors. Els diferents premis varen ser lliurats als alumnes per la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; la Consellera de Sanitat, Patricia Gómez, el batle de Manacor, Pedro Rosselló; i la gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell. A tots tres, enhorabona pel reconeixement. 


Bàrbara Mascaró, guanyadora del XX certamen de literatura juvenil organitzat per la biblioteca d’Artà.


Per la seva banda, Bàrbara Màscarò, alumna de 4t d’ESO, va guanyar el primer premi del Certamen de literatura curta que organitza la biblioteca, amb l’obra “Sentiments inesperats”. El text anava sobre l’amor. El dia 26 d'abril li varen donar el premi: un diploma, un llibre i un bitllet de descompte a totes les botigues d’Artà. Enhorabona, Bàrbara! Podeu llegir el text al següent enllaç: https://bibliotecaarta.files.wordpress.com/2017/04/sentiments-inesperats.pdf 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar