dissabte, 10 de setembre del 2016

NOUS PROFESSORS DEL CENTRE

miquel pomar: Nou professor d’Anglès

En Miquel Pomar Amer té 28 anys i és de Manacor. Apart d’estar amb nosaltres a l’escola i ser el nostre nou professor d’anglès, fa feina a la Universitat. Li agrada la mar, anar en bicicleta i llegir.
Hem anat a fer unes quantes preguntes a en Miquel per conèixer-lo millor. El primer que li hem demanat és què li pareix el centre i ens ha respost que molt bé, que pareix que hi ha molts bons estudiants i molt bon ambient; és petit i troba que és millor perquè així se coneix tothom. 

La segona qüestió que li vàrem demanar va ser que troba de l'ús dels iPad, i ens va dir que està molt bé perquè no hem d'anar tan carregats i és una molt bona oportunitat per aprendre d'una altra manera. La darrera i última pregunta va ser si era bona idea fer feina amb els grups dividits, si trobava que aprendríem més o menys, i a ell li pareix que aprendrem més amb la nova mesura, perquè com menys som al grup, més perdem la vergonya i ens pot controlar a cada un. En Miquel espera poder estar amb nosaltres uns quants d'anys més



MARIA DEL MAR CLADERA, LA NOVA PROFESSORA DE MÚSICA

Na Maria del Mar Cladera és la nova professora de música a 1r d’ESO. Viu a Artà i sempre li ha entusiasmat la música. Vàrem anar a fer-li una entrevista i ens va dir que és la primera vegada que treballa al nostre centre, tot i que el coneix de fa molts anys. La rebuda per part del professorat i directiva ha estat fantàstica i se sent molt ben acollida i troba que és un plaer aprendre de tots ells.

Sobre l'ús de l'iPad ens va contar que està fent classe a 1r d’ESO. Per ella és una novetat igual que per als alumnes de primer. Troba que és una eina increïble i necessària pel moment que vivim, ja que defugir de les noves tecnologies és girar l’esquena al progrés.
Dels alumnes espera que gaudeixin de l'assignatura i sobretot de la música. No pretén crear grans músics, sinó bons espectadors. Ella diu que la música ens fa millors en molts d'aspectes.

Gràcies per aquesta entrevista i esperam que et vagi molt bé al nostre, i també teu, centre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar