dilluns, 12 de setembre del 2016

IPADS A 1r

Aquesta setmana hem anat a entrevistar els alumnes de 1r d'ESO per saber la seva opinió sobre  la utilització dels iPads com a eina de feina, ja que és la primera vegada que els fan servir acadèmicament. Na Carol Mir i en Toni Massanet ens han dit que els canvis que ha suposat l'ús de l'iPad respecta al curs passat, és que tenen més motivació a l’hora de fer feina i deures, i han trobat molta facilitat per consultar informació, mapes, diccionaris, enciclopèdies, editar fotos i vídeos… Tenen més llibertat i autonomia per fer els treballs. 

Tant en Toni com na Carol coincideixen a dir que gràcies als iPads les assignatures són més divertides i dinàmiques. “Ara, a més, tenim la responsabilitat de treballar amb una màquina que per a la majoria de nins i nines de la nostra edat no és més que una joguina per passar el temps”, assegura na Carol. En Toni afirma amb el cap que “és molt interessant descobrir que darrera la pantalla on fins ara hi havia jocs i fotos, ara hi ha feina, llibres, història, diccionaris, calculadora, exercicis… i un munt de coses per descobrir i crear. És el futur”, assegura. Na Carol l’interromp dient que no, que “aquesta eina és el nostre present. El futur serà diferent, ja arribarà”.

Esperam que amb la motivació i les ganes que ens han mostrat els alumnes de primer, passin un primer curs d’ESO formidable. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar