divendres, 30 de setembre del 2016

EXTRAESCOLARS

Les extraescolarts del nostre col·legi comencen la primera setmana d'octubre i amb aquest text us volem explicar què s’hi farà enguany per si encara s’hi vol apuntar algú.

TEATRE: S'hi pot anar des de 2n d'infantil fins a 4t d’ESO, i el professor és en Bernat Mayol. L'horari varia segons el curs, i el cost és de 60€. Es farà a la sala d'actes.

PSICOMOTRICITAT: És apte per a infantil, i la professora és na Marta Gili. L'horari és  de dimarts de 12.00 a 13.00 hores, costa 60€. És farà al gimnàs del centre.

JOCS EN ANGLÈS: Hi poden anar des de tres anys fins a 2n de primària, l'horari canvia segons el curs. La professora és na Rachel Worral. El preu és de 60€, i és farà a l’aula de 1r de primària.

ESCACS: S’hi pot anar des de 6è d'infantil fins a 4t d'ESO, el professor és en Manuel Queirol. L'horari i el lloc canvia segons el curs, costa 80€.

PLÀSTICA: Es apte per tot primària, el professor és en Juanlu. És dimarts, però hi ha dos grups, un de 1r i 2n que es de 12.00 a 13.00 i l'altre és de 3r a 6è de 13.30 a 14.30h. Val 60€.


Tot aquestes extraescolars es poden fer gràcies a l'AMIPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar