dilluns, 14 de novembre del 2016

VAGA 3r I 4t D'ESO

El motiu principial és la possibilitat d’haver de fer una revalida, és a dir un examen que fan al final de 4t d'ESO, per tenir el títol de secundària, que hauria de consistir, segons fonts conultades, de 350 preguntes. Segons les mateixes fonts, els sindicats convocants, el Ministeri d'Educació hauria de dissenyar les revàlides de 4t de secundària i 2n de batxillerat i determinar els continguts i el pes per calcular la nota final de cada estudiant, sense tenir en compte el centre d’origen dels estudiants, ni, per tant, la realitat social de cada alumne.
La vaga es va convocar fa unes tres setmanes, i es va fer el dijous dia 14 de novembre. A la nostra escola el 100% dels alumnes convocats a fer vaga la varen recolzar.


Val a dir que uns dies després d’haver redactat aquesta notícia, el Ministerio va anunciar canvis importants amb aquesta tema, fet que fa pensar que els alumnes han guanyat una batalla a favor seu. Tanmateix, encara no sabem al 100% quina serà la nova llei d’educació a partir d’ara, i com afectarà als alumnes de cara als exàmens per fer Batxiller, cicles formatius i d’accés a la Universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar