dijous, 3 de novembre del 2016

EXCURSIÓ A FERRUTX

El passat dilluns 31 d'octubre, els alumnes d’ESO del col·legi Sant Salvador anàrem d'excursió al Bec de Ferrutx, el segon Puig més alt de la Serra de Llevant, amb 528m, per així conèixer un espai emblemàtic de la nostra comarca.

Partirem a les 8.15 h del Poliesportiu amb bicicleta fins a Can Canals i vàrem deixar les bicis a les barreres on comença el camí de pujada i vàrem començar a caminar. Berenàrem a mig camí i gaudírem de la companyia dels amics. Seguirem caminant fins a sortir al Km 7 de la carretera de l’Ermita, i des d’allà agafàrem una altra camada que ens conduiria fins a en Xoroi i cap al Bec. Dinarem a mig camí, poc abans del cim, que no poguérem assolir per manca de temps, i perquè ja estàvem ben cansats, però el cert és que des d’allà dalt podíem gaudir d'unes meravelloses vistes de la Serra de Llevant i sobretot de la Colònia de Sant Pere: el nostre petit gran poble costaner.


L’excursió va servir, a banda de fer exercici físic, per adonar-nos que hem de cuidar més el nostre ecosistema i entorn, i per comprovar una vegada més que la nostra serra és immensa i que Mallorca és una illa magnífica






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar