dimarts, 22 de desembre del 2015

REGAL DE NADAL

Com cada any, a l'escola, ens feim un regal de Nadal. Però no un regal d'aquells típics i materials, si no un de diferent. Els alumnes d'ESO preparen durant uns dies una activitat que servirà perquè els nins de l'escoleta, infantil i primària, aprenguin amb ells jugant i passant una estona agradable i divertida. Ells mateixos ens expliquen l'experiència:

Primer d'ESO regala a primer i segon de primària.
Els alumnes de primer i segon de primària juntament amb els de primer d'ESO compartírem una estona molt agradable preparant un vídeo nadalenc. Els petits estaven molt entusiasmats i nosaltres els grans disfrutàvem de veure'ls tan contents. Tant els petits com els grans ens divertírem moltíssim.

Segon d'ESO regala a tercer i quart de primària.
Els alumnes de 2n d'ESO, vàrem fer un "Stop Motion", un curtmetratge fet amb fotos. Vàrem fer sis "Stop Motions", cada un donava un missatge com: no al racisme, humanitat... Després de mostrar els vídeos als nins vàrem fer grups amb dos alumnes de 2n d'ESO i cinc o sis alumnes de tercer i quart de primària, conjuntament cada grup va fer un vídeo que es penjarà a la pàgina web de l'escola: santsalvador.net.

Tercer d'ESO regala a l'escoleta i a infantil.
Els alumnes de tercer d'ESO vàrem escriure i interpretar un conte de Nadal musicat per als més petits. Ens va dur molta feina tenir-ho tot apunt, però els més petits s'ho varen passar molt bé intentant salvar els tres Reis Mags d'Orient de les mans d'un ocellot vell. No hi mancaren les desfresses, les rialles, i fins i tot algun plor de por.

Quart d'ESO regala a cinquè i sisè.

Els alumnes de 4t vàrem fer abres de paper amb els nins i nines de cinquè i sisè de primària. Vàrem fer grups de dos alumnes d'ESO i quatre alumnes de primària. Vàrem riure molt, i tant nosaltres com els nins ho vàrem passar molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar