dijous, 17 de desembre del 2015

ENQUESTA ¿REIS O PARE NOEL?

Els alumnes de Processos de Comunicació vàrem anar a fer una enquesta a la gent del carrer per saber  què celebren, els Reis o el Pare Noel, i quina troben que és la més tradicional.

Després de fer les preguntes i alguns càlculs els resultats varen ser: el 55% de la població celebra els Reis, el 20% el Pare Noel, el 15% les dues i el 10% no en celebra cap.
El 80% de la població diu que és més tradicional els Reis; després, amb un 15%, el Pare Noel; i per últim les dues opcions, en un 5% de la població.

Per saber un poc més, vàrem comparar a homes i dones. El 59% de les dones celebra els Reis, els homes són un 50%; un 25% de les dones celebren el Pare Noel, i els homes un 12.5%;  els qui celebren les dues de les dones són un 8% i els homes un 25%; un 8% de les dones y un 12.5% dels homes no en celebren cap.

Sobre quina trobaven més tradicional, les dones ho tenien ben clar ja que un 92% responia que eren els Reis i l'altre 8% deia el Pare Noel. Els homes no ho tenien tan clar encara que la majoria, el 63%, diuen que la més tradicional és la dels Reis; el Pare Noel amb un 25% i un 12% les dues.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar