dijous, 30 de març del 2017

JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

El passat 30 de març es va celebrar la darrera conferència sobre els videojocs: “Plató, bròquil i altres connexions” era el títol que va triar Pere Cornellà, professor de pedagogia de la Universitat de Girona, especialista en noves tecnologies i videojocs, per parlar, precisament d’educació i videojocs. 

La conferència va ser molt interessant i divertida, i va saber interactuar amb el públic des del primer moment. De fet, només començar va muntar un concurs de pedra, tisora, paper entre tos els assistents per demostrar que jugar crea emocions. Durant l’acte Pere Cornellà va desglosar la paraula videojoc per fer una divertida xerrada enfocada a pares, mares, educadors i adolescents.

Pere Cornellà va acabar amb un enginyós joc de cartes. El cert és que d’una manera o l’altre Pere va demostrar que el joc és necessari, didàctic i ha de formar part de l’educació. La manera que s’utilitzi ja és responsabilitat dels pares i educadors, però va quedar clar que és més fàcil aprendre jugant que memoritzant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar