dissabte, 26 de setembre del 2015

L'ESPORT, UNA FORMA DE VIURE

ESPORT AL CARRER

Els alumnes de 3r d'ESO, acompanyats dels danesos que han vengut al nostre centre, aprofiten una de les 3 hores d'Educació Física per anar a fer-la a diferents llocs del poble. També ho fan per mostrar-los el poble als seus nous acompanyants, i per recordar-los a tots com jugaven els seus padrins.

En aquestes dues sessions que ja han fet, han anat a l'esplenada de Sant Salvador, on van aprofitar les escales per fer exercici, i a na Batlessa, per córrer al seu voltant. Depenent del lloc on són fan jocs tradicionals i activitats de diferents tipus.

L'experiència fins ara ha estat molt positiva, i ens han dit que estan contents de fer-ho un pic per setmana, perquè d'aquesta manera "Recuperam el carrer".



COL·LABORAM AMB L'IRONMAN

El passat dissabte 26 de setembre els alumnes de 4t d'ESO i un petit grup del Club Aigua Esport Artà es reuniren a les 7.30 h davant l'institut d'Artà per anar amb bus cap al Camí de Conies (MA-3323), i avituar als corredors de l'Ironman.

La feina que els va tocar fer allà va ser omplir botelles i preparar-ho tot, esperant amb ànsia que els esportistes passassin per donar-los tot el que necessitessin. La feina més dura va ser quan tots ja havien passat i van haver de començar a replegar i recollir-ho tot de manera que quedés com ho havien trobat. Finalment, a les 11:30 h, el bus va tornar-los cap a Artà.

Va ser una bona experiència que tothom vol repetir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les opinions constructives són les que ens ajuden a millorar